WWNNA - Wenum Wiesel en het Noordelijke gedeelte van Noord-Apeldoorn. Meer informatie

Molenmarkt

Locatie: Wenumse Watermolen

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Toegang is gratis

Ging deze vorig jaar vanwege het geringe aantal deelnemers niet door, dit jaar probeert de buurtvereniging toch voor de derde keer een ‘Molenmarkt’ op het terrein van de Wenumse Watermolen aan de Oude Zwolseweg te organiseren. De markt is bescheiden van omvang en de toegang is gratis. Tegelijkertijd is er deze dag een expositie in de watermolen van de werken die buurtbewoners maakten tijdens de dinsdagavonden in het afgelopen winterseizoen. Ook worden er enkele workshops gegeven, zoals bloemschikken, porseleinstippen en schilderen met bijenwas. Er is muziek en de kinderen kunnen worden geschminkt.

We zijn nog op zoek naar deelnemers die er hun creatieve producten, streekproducten of kunstnijverheid willen verkopen. Ben jij bv. de eigenaar van een te gekke sieradenlijn? Dan bieden wij jou graag de ruimte!

Wil je meer weten of als standhouder deelnemen aan deze markt? Neem dan contact op met ons bestuurslid Tinus Keijzer (contactgegevens in de nieuwsbrief voorjaar 2019). Hij vertelt je graag alles over de kosten en voorwaarden van deelname. Graag reageren vóór 1 juni a.s.