WWNNA - Wenum Wiesel en het Noordelijke gedeelte van Noord-Apeldoorn. Meer informatie

Oude Zwolseweg gesloten van 4 tot 22 september vanwege werkzaamheden

Geplaats op woensdag 23 augustus, om 20:39

De Oude Zwolseweg, een veelgebruikte route voor bewoners en bedrijven op weg naar Wenum-Wiesel, is maandag 4 september tot en met vrijdag 22 september gesloten voor verkeer. Dit in verband met werkzaamheden aan het kruispunt Oude Zwolseweg/Hoge Brink. Omrijden kan via de Zwolseweg en Papegaaiweg. Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek voert de werkzaamheden uit namens de gemeente.

Het doel is het verbeteren van de verkeersveiligheid op de Oude Zwolseweg. De geplande aanpassingen zijn de installatie van een verkeersplateau over de hele en de plaatsing van twee drempels. Eén drempel wordt gemaakt bij de bestaande wegversmalling. De andere komt halverwege het kruispunt Hoge Brink en de genoemde wegversmalling.
Deze aanpassingen zorgen dat de snelheid van het verkeer vermindert en dat overlast voor bewoners tot een minimum wordt beperkt. De woningen en bedrijven blijven te voet, met de fiets aan de hand, of met de rolstoel/scootmobiel bereikbaar.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met Jeanette van Dijk, regisseur openbare ruimte Noordwest. U bereikt naar via emailadres j.vandijk@apeldoorn.nl of via telefoonnummer 14055.