WWNNA - Wenum Wiesel en het Noordelijke gedeelte van Noord-Apeldoorn. Meer informatie

Loopt u wel eens naar de stad?

Dat kan vanuit Wenum Wiesel over drie gemarkeerde wandelroutes ontwikkeld door ’Wandelnet’. De drie routes zoals hieronder beschreven kunt u downloaden via ‘Apeldoorn te Voet’. Klik hier voor meer informatie.

  1. De Griftroute Het fietspad tussen de Grift en het Apeldoorns Kanaal: in de richting van de stad vindt u de Griftroute. De route loopt langs de Grift naar Marialust en langs het water, steeds verder de stad in tot aan de Stationsstraat.
  2. Wenumroute  De Wenumse route: vanaf de watermolen door de velden naar Kerschoten en dan door de Parken en via de  Hoofdstraat naar het station.
  3. Het Loo-route Vanaf Wiesel: neem eerst het Maarten van Rossum pad (rood – wit gemarkeerd) naar Het Loo en bij de Naald vindt u de Loo-route. Die brengt u door het centrum naar het station

 

Wandelingen van IVN Apeldoorn in Wenum Wiesel

Klik hier voor ‘het Ommetje Koningsbeek’

Klik hier voor ‘het Ommetje Wenumse watermolen’

Klik hier voor ‘het Wieselsche bosch’ (Kroondomein)

 

‘Apeldoorn te Voet’ 

De tien wandelroutes van ‘Apeldoorn te Voet’ laten u al wandelend kennis maken met de binnenstad en de uitgestrekte natuurgebieden daaromheen.De routes verbinden de stations van Apeldoorn met haar buitengebied. Zo kunt u dicht bij huis wandelen en kennismaken met Apeldoorns natuur en cultuur. Samen vormen de wandelroutes een goed bewegwijzerd netwerk met een totale lengte van rond de 100 kilometer. De routes zijn 4 tot 20 kilometer lang.

‘Apeldoorn te Voet’ is een Stad-te-Voet project®. Klik hier voor meer informatie.